Kickboksen en (klassiek) boksen

Wat is er nu lekkerder dan sporten in de buitenlucht! Heerlijk met je blote voeten in het gras. Jong, oud, man, vrouw, gevorderd, beginner of nog nooit gedaan? De trainingen zijn voor iedereen! Door de trainingen zullen kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en
weerbaarheid merkbaar toenemen. Het gaat specifiek om techniektraining dus er zal niet gespard worden. Uiteraard kan er een gratis proefles gevold worden, daarna zijn de kosten voor een losse les 10,- euro maar kan er ook voor een 5-rittenkaart voor 30,- euro gekozen worden. Kom een training meedoen om je te laten bevangen door het (kick)boksvirus! Wanneer: juni, juli en augustus, elke zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur (tijdens de boerenmarkt) Waar: Geestmerambacht op het gras voor restaurant Lovers & Hunters.

Tai Chi

Onder leiding van Margot Custers.

Tai Chi is een interne krijgskunst. Dit betekent dat bij Tai Chi de kracht die alle bewegingen in gang zet, van binnenuit komt. Hierbij werkt men vooral met de kracht van aandacht. Door de concentratie gaat de energie beter stromen en voelen we ons energieker en meer in balans. Door de rustige bewegingen is het geschikt voor alle leeftijden.

Wanneer: Iedere maandagavond tussen 20:15 – 21:15. Prijs: €12 p.p.

BIOLOGISCHE Boerenmarkt Zaterdag ochtend

Elke zaterdag ochtend brengen de biologische boeren hun verse producten en hun boerderijverhalen naar Lovers & Hunters . Het zijn kwaliteitsproducten, de lekkerste, de mooiste, vers van de boerderij.

Er is een ruim aanbod aan biologische koeien-, schapen-, geitenkaas, groenten en fruit, brood en gebak en sappen. Je proeft de aandacht. Vanaf 11 MEI 2019.

Wildplukwandeling: voorjaarskruiden die je lichaam reinigen

Het is lente en dat betekent: een grote schoonmaak! Ook van ons ware huis: het lichaam. De natuur geeft je alles wat daar voor nodig is, tussen het groen bij jou om de hoek. Wandel met ons mee en ontdek welk (on)kruid je kan helpen het lichaam te zuiveren van alles dat zich in de winter heeft opgehoopt.

~ Wat gaan we doen?
We nemen je mee op een wandeling langs acht wilde planten
die ons systeem van binnenuit reinigen en nieuwe energie, ruimte en helderheid
geven. Precies wat op dit moment nodig is, om nieuwe zaadjes te kunnen planten.
We zullen eerst de waarden van het wildplukken bespreken (hoe pluk je met
respect, veilig en met aandacht?) en daarna verschillende planten opzoeken,
observeren en proeven – en onze kennis delen over het gebruik en de werking van
ieder lentekruid.

~ Waar gaan we heen?
We verzamelen bij de ingang van het Geestmerambacht bij
Lovers & Hunters. Naurertogt 128.

~ Hoe lang zullen we in het park zijn?
Trek er 1 tot 1,5 uur voor uit.

~ Hoeveel?
Er is plek voor circa 10 deelnemers.

~ Wat is de prijs?
De prijs is 17,95 inclusief een kopje thee.

Laat ons weten waar je interesse naar uit gaat, of meldt je gelijk aan!