Gerard Walters kookt

Het eerste weekend van maart hebben wij Chef kok Gerard Walters te gast. Hij bereid een heerlijke Toscaanse soep, vult verse Portobello ‘s en creëert een culinaire Salade van de biologische groenten van de Lepelaar. Kom je ook eten?

Wanneer: zaterdag 2 maart, zondag 3 maart

 

 

Lovers & Hunters gaat op reis naar Tuscany, ga je mee?

Soleil mede-oprichtster van ”Lovers & Hunters” en ”The Wildians” verzorgt een 6 daagse kruiden- en yoga retreat in Italy. Leer de inheemse italiaanse kruiden kennen en verwerken. Kom genieten van devruchtbare omgeving, yoga en biologisch verse maaltijden. Nieuwsgierig geworden? Stuur ons een e-mail voor meer informatie: soleil@loversandhunters.nl

Data: May 17th – 22nd 2019 Early Bird: €950,-

Boerenmarkt

Elke zaterdag ochtend brengen de biologische boeren hun verse producten en hun boerderijverhalen naar Lovers & Hunters . Het zijn kwaliteitsproducten, de lekkerste, de mooiste, vers van de boerderij.

Er is een ruim aanbod aan biologische koeien-, schapen-, geitenkaas, groenten en fruit, brood en gebak en sappen. Je proeft de aandacht. Vanaf zaterdag 20 april 2019.

Tai Chi

Onder leiding van Margot Custers.

Tai Chi is een interne krijgskunst. Dit betekent dat bij Tai Chi de kracht die alle bewegingen in gang zet, van binnenuit komt. Hierbij werkt men vooral met de kracht van aandacht. Door de concentratie gaat de energie beter stromen en voelen we ons energieker en meer in balans. Door de rustige bewegingen is het geschikt voor alle leeftijden.

Data: iedere maandagavond vanaf 4 februari.Lestijd: 20:15 – 21:15.Prijs: €12 p.p.

Gratis open les op 4 februari

Rondje blotevoeten

Rond het meer kun je bijna 4,8 km op je blotenvoeten wandelen. Aan één stuk. Om de week goed te beginnen nodigen de leden van de blotevoetenclub je uit om deel te nemen aan een vroege ochtendwandeling. Ervaar zelf hoe weldadig het is en meldt je aan.

Deelname bedraagt 2,50 euro en de eerste wandeling start bij L&H maandag ochtend op 22 april 7.00 uur.

Laat ons weten waar je interesse naar uit gaat, of meldt je gelijk aan!