Activiteiten

Geestmerambacht is een magisch natuurgebied waar u kunt ontspannen en opladen. Mountainbiken, fietsen, fruit plukken, wandelen, zonnen, yoga, zwemmen, paardrijden, kamperen, vogel spotten, duiken of gewoon van de natuur kunt genieten.

Laat je onderdompelen, trek eropuit, beleef de seizoenen en laat u betoveren door dit prachtige gebied met al haar schoonheid.

Boerenmarkt

Elke zaterdag ochtend brengen de biologische boeren hun verse producten en hun boerderijverhalen naar Lovers & Hunters . Het zijn kwaliteitsproducten, de lekkerste, de mooiste, vers van de boerderij.

Er is een ruim aanbod aan biologische koeien-, schapen-, geitenkaas, groenten en fruit, brood en gebak en sappen. Je proeft de aandacht. Vanaf april 2019.

Buiten filmavond

Neem uw deken en stoel mee en kom naar Lovers & Hunters voor onze eerste buitenfilm in het park. Geniet van een avondje buiten terwijl u naar de betere films en documentaires kijkt met je familie en vrienden!

Dit evenement is gratis bij te wonen! (Popcorn, verrassende drankjes en gezonde filmhapjes zijn te koop!). Vanaf mei 2019.